Over Piece of Power

Bij Piece of Power koop je betaalbare, betekenisvolle cadeautjes voor de mensen om je heen die je lief vindt en wilt steunen. Of je nu een vriendin die in verwachting is wilt verrassen of een collega met een burn-out; je gaat her hier vinden! 

De met zorg geselecteerde edelstenen hebben allen hun eigen symboliek en en voor elke gelegenheid is er wel een passend steentje te vinden. Ik heb mijn best gedaan om het vinden van het juiste steentje zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Vervolgens kun je op basis van budget of ontwerp een keuze maken uit de verschillende producten. 

Om de collecties echt compleet te maken en écht te zorgen voor een bijzondere ervaring voor zowel de gever als de ontvanger van het cadeautje, heb ik in veel gevallen een bijpassend gedichtje geschreven. Dit kan het sieraad of edelsteentje net even dat extra beetje kracht geven of helpt je om onder woorden te brengen wat je wilt zeggen. Ook worden alle cadeautjes, of ze nu voor jezelf zijn of voor iemand anders, altijd mooi ingepakt.

Ben je benieuwd naar hoe Piece of Power is onstaan? Lees dan hieronder verder!

Het Team

Sanne eigenaresse pieceofpower.nl
Anneloes shopmedewerker

Hi! Ik ben Sanne, de bedenker van Piece of Power! 

Halverwege 2011 had ik behoefte aan een beetje extra power. Ik was druk bezig met het opzetten van mijn bedrijf The StyleFactory, moest mijn huis uit en zat gewoon niet zo lekker in mijn vel. Tegelijkertijd was ik bezig met een opleiding Kleurentherapie en ontdekte ik de kracht van kleur en ook de koppeling tussen kleur en edelstenen. Ik had vooral behoefte aan wat meer liefde en ontdekte dat groene (en roze) stenen hierbij kunnen helpen. Ik besloot daarom om een ketting te maken met een groene jade eraan. Om de ketting nog persoonlijker te maken en ook wat modieuzer, besloot ik bedels toe te voegen; een vlinder voor vrijheid, een dubbeltje voor geluk en een sleuteltje in de hoop dat ik snel een nieuw huis zou vinden.

Nog geen twee weken nadat ik de ketting maakte en ging dragen, vond ik mijn perfecte huisje.

Natuurlijk heeft dat niet aan die ketting gelegen, maar aan mijn mindset en focus. Door die ketting te ontwerpen en dragen was ik bewust bezig met wat ik écht graag wilde en wat op dat moment echt belangrijk voor me was. Iedere keer als ik de ketting omdeed, dacht ik daar weer even aan en ik denk dat dat absoluut heeft bijgedragen aan het resultaat; namelijk een nieuw huisje!

Ik wilde meer mensen laten ervaren wat het effect is van een positieve mindset en focus. Bovendien wilden veel mensen mijn ketting hebben. Dat heeft mij op het idee gebracht om de ketting te gaan verkopen vanuit een webshop. Toen nog Powerketting.nl.

Inmiddels zijn er al flink wat mensen blij gemaakt met hun persoonlijke powerketting. In deze tijd waarin alles maar digitaal en gestandaardiseerd wordt, is het toch súperleuk als iemand de moeite heeft genomen om voor jou een ketting samen te stellen? Alleen daarvan krijg je al een goed gevoel! En reken maar dat het ook veel leuker is om  iets met een beetje diepgang te geven; dat geeft jou ook een goed gevoel. Natuurlijk hebben we allemaal weinig tijd, daarom heb ik het bestellen zo simpel mogelijk gemaakt.  En het oog wil natuurlijk ook wat, vandaar dat íe er ook gewoon mooi uit ziet!

Inmiddels zijn we alweer aangekomen bij Piece of Power 2.0. De shop is na 4 jaar gesloten te zijn, op 1 mei 2020 weer geopend. Het logo is vernieuwd, de website heeft een nieuw jasje gekregen en is nòg gebruiksvriendelijker én, misschien wel het belangrijkste, ik heb weer nieuwe collecties gemaakt. Oorbelletjes en kettinkjes passend bij de laatste trends én natuurlijk met een beetje power! En daarmee is ook het assortiment écht 925 sterling zilveren uitgebreid. Ook maak ik nu ontwerpen van prachtig gold filled en gold plated materiaal. De kwaliteit van de sieraden is dus ook weer flink omhoog gegaan, zodat je nòg langer kunt genieten van jouw power pieces. Dat vond ik zelf enorm belangrijk toen ik besloot om weer open te gaan. Ohja, en ook de verpakkingen zijn nu nòg mooier!

Ik wens je heel veel plezier met het dragen óf het geven van jouw bestelling en hoop dat mijn sieraden jou net zoveel power en geluk geven als ze mij geven!

sanne

Sanne Piece of Power
Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne