Laatst las ik in de Happinez dat de vingers waar om jij je ringen draagt, iets zegt over jou. Ik ben daarom online eens verder gaan zoeken naar meer uitleg over de betekenis van ringen om bepaalde vingers. Dit is wat ik heb gevonden!

De betekenis van de ring
Ringen zijn tekens van oneindigheid en door een ring aan een bepaalde vinger te dragen geef je aan dat je het verlangen hebt om de kracht van die vinger te verhogen.

Linkerhand versus rechterhand
De rechterhand staat voor actief en Yang. Bovendien staat de rechterhand in verbinding met de linker hersenhelft, vertegenwoordigt de rechter hand het logische bewustzijn en staat hij ook voor het verlangen om het leven te beheersen. De linkerhand staat juist voor creativiteit, maar ook voor je overtuigingen en staat juist voor Yin en ontvangen

De duim
De duim staat voor wilskracht. Hij staat los van de andere vingers. Hij symboliseert daarom ook onafhankelijkheid en kracht. Wanneer je de behoefte hebt om een ring om je duim te vragen, heb je dus wellicht behoefte aan wat extra power!

De wijsvinger
Wanneer je een ring draagt om je wijsvinger, dat betekent dit dat je ambitieus bent en vertrouwt in je eigen kunnen. Je wilt je invloed graag vergroten. Koningen, priesters en genezers droegen vroeger ook vaak ringen om hun wijsvinger om zo hun macht te tonen. De wijsvinger is gekoppeld aan Jupiter.

De middelvinger
Een ring om de middelvinger, gewijd aan Saturnus, geeft aan dat je belang hecht aan wilskracht. Ook staat de middelvinger voor ons doel in het leven en voor de dingen die we het belangrijkst vinden in het leven.

De ringvinger
De ringvinger staat in verbinding met je hart, maar ook met creativiteit en emotie. Hij wordt geassocieerd met gevoelens van genegenheid en liefde, maar hij is ook de vertegenwoordiger van onze creativiteit en artistieke zelf. Het is niet voor niets dat een verlovings- of trouwring aan de ringvinger wordt gedragen, aangezien deze staat voor verbintenis en trouw. Wanneer je voor jezelf een ring koopt voor aan deze vinger,  staat dit voor liefde voor jezelf en eigenwaarde maar ook voor het geloof in je talenten. De ring aan de ring aan de ringvinger helpt je ook om je te verbinden met de natuur en staat in verbinding met Apollo.

De pink
De pink staat in verbinding met Mercurius, de planeet van de communicatie. De pink staat daarom voor communicatie in de breedste zin van het woord. Het is je antenne voor zowel zenden als ontvangen. Als ontvanger helpt de pink je om je intuïtie te volgen en helpt hij je om informatie op te nemen.

Bekijk hier alle ringen in de shop!

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne