Self Care Surprise Box

Dé gepersonaliseerde, betekenisvolle verrassingsbox!

Je staat altijd klaar voor anderen en misschien heb je zelfs al wel één of meerdere keren een cadeautje uit deze shop aan een vriendin, zusje, moeder, collega of buurvrouw gestuurd. En zelf verdien je natuurlijk net zo goed af en toe een leuke verrassing!

Want hoe fijn is het om jezelf af en toe eens even lekker te verwennen? En nóg leuker als je jezelf ook nog eens echt kunt verrassen!

De Self Care Surprise Box is een superfijne box met allemaal mooie betekenisvolle items uit de shop. Mooie handsteentjes, fijne sieraden, motiverende gedichtjes…

Self Care Surprise Box Review 1
Self Care Surprise Box Review 2
Self Care Surprise Box Review 3
Self Care Surprise Box Review 4
Zoveel tijd heb je nog om te bestellen om de Autumn Self Care Surprise Box te ontvangen op 1 oktober!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Verwen jezelf!

In alle Self Care Surprise boxen zitten in ieder geval 5 unieke cadeautjes voor jezelf met een waarde van totaal minimaal €55,- inclusief verzending. De waarde van de box is dus altijd flink hoger dan de prijs die jij betaalt. Er zit altijd een sieraad bij, maar er kunnen ook losse edelsteentjes, motiverende gedichtjes en andere producten bij zitten voor ‘positive vibes’! Elk kwartaal stellen we een nieuwe verrassingsbox samen, passend bij het seizoen. De box wordt altijd mooi verpakt, zodat het uitpakken een feestje is!

Precies waar jij behoefte aan hebt

De Self Care Surprise box is dan wel een verrassing, we stemmen ‘m wel helemaal op jou af! Zodat je écht een waardevol en betekenisvol cadeautje voor jezelf in handen hebt. Bij je bestelling geef je aan waaraan jij behoefte hebt en of je een voorkeur hebt voor zilveren of gouden (verguld zilveren) sieraden. De edelstenen die verwerkt zijn in de box en de overige items worden hier dan helemaal op afgestemd.

Een verrassing tot het laatste moment…

Vier keer per jaar stellen we een box voor je samen. Om het verrassingseffect zo groot mogelijk te houden, worden alle boxen op hetzelfde moment verzonden. Je kunt de box tot 2 weken voor de verzenddatum bestellen.

De verzenddata zijn: 29 juni, 30 september, 31 december en 29 maart.

Je kunt kiezen voor een losse box of voor een superfijne korting, wanneer je jezelf in 1 keer verrast met boxen voor een heel jaar! Je betaalt vooraf, dus dan is de verrassing de rest van het jaar des te groter!

Bovendien krijg je nog een paar toffe extra’s als je in één keer voor een jaar bestelt! 

“Zooo tof dat de box écht op mij is afgestemd! Ik vind de gebruikte steentjes ook supermooi en alles is ook met zoveel aandacht ingepakt. Love it!” – Marcella

De voordelen op een rijtje

* Gedurende de looptijd van je abonnement. Niet geldig icm met andere acties en niet geldig op Gift Cards.

Heb je nog vragen over de Self Care Surprise Box? Stuur ons een berichtje via whatsapp! (zie rechts onder in je scherm)

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne