Hart onder de riem cadeautjes voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeautje voor een lieve vriendin die je steun kan gebruiken? De Piece of… Collection heeft voor iedere gelegenheid een geschikt klein, origineel hart-onder-de-riem-cadeautje voor door de brievenbus.

Iedereen heeft wel een vriendin die je eens een hart onder de riem zou willen steken. Gewoon een kleinigheidje om te laten weten dat je er voor haar bent en aan haar denkt.
Of je vriendin nu een burnout heeft en je haar wat nieuwe energie gunt of dat ze in een heftige periode zit na een relatiebreuk en je haar wel wat liefde gunt. Of misschien start ze aan het verwezenlijken van haar droom en wil je laten zien dat je haar steunt en in haar gelooft.

Edelsteen armbandjes
De ‘Piece of…Collection’ bestaat uit 9 kleurrijke losse steentjes en armbandjes gemaakt van kwaliteitsedelsteentjes met een bijbehorend manifestatiegedichtje erbij. De edelsteentjes zijn zorgvuldig geselecteerd en staan stuk voor stuk symbool voor diverse thema’s en staan bekend om hun ondersteunende werking.

Manifestatiegedichtje
Dit is een kort gedichtje dat je ergens kunt ophangen waar je het regelmatig leest, om zo een krachtige, positieve mindset te creëren, die je helpt om je dromen waar te maken, je doelen te bereiken en goed voor jezelf te zorgen.

Voor elke gelegenheid of soort steun is er een ander armbandje met een ander manifestatiegedichtje.

Ansichtkaartje met handgeschreven boodschap
Bovendien krijg je bij je bestelling ook een leuk ansichtkaartje naar keuze, waar ik met liefde een korte persoonlijke boodschap van jou voor je vriendin op schrijf.

Verpakking & Verzending
Uiteraard wordt alles netjes verpakt, zodat je het pakje in één keer als brievenbuspakje naar je vriendin kunt opsturen.
Omdat het een klein, licht pakketje is, betaal je slechts 2 euro verzendkosten! In een knalroze bubbeltjesenveloppe ontvangt je vriendin het pakketje op de deurmat.

9 verschillende gelegenheden

Piece of Happiness – Zonnesteen: Voor je vriendin die je wel wat vrolijkheid en geluk in haar leven gunt!

Piece of Luck – Citrien: Voor de vriendin die je overvloed en energie gunt. Misschien na een financiele tegenvaller of na het verliezen van een baan.

Piece of Confidence – Labradoriet: Voor de vriendin die wel wat extra zelfvertrouwen kan gebruiken of een spannende stap wil nemen en nog een duwtje in de rug nodig heeft

Piece of Success – Aventurijn: Voor de vriendin die lekker aan haar carrière bouwt en die je naast succes ook ontspanning en plezier gunt.

Piece of Love – Rozekwarts: Voor die vriendin die wel wat beter voor zichzelf mag zorgen of die wel wat extra liefde kan gebruiken.

Piece of Comfort – Amethyst: Voor die vriendin die door een moeilijke periode heen gaat van bijvoorbeeld rouw of verlies en die je graag wilt steunen.

Piece of Energy – Carneool: Voor die vriendin die wel wat extra energie kan gebruiken. Bijvoorbeeld na een tegenslag of juist bij het behalen van een persoonlijk doel

Piece of Wellness – Bergkristal: Voor de vriendin die kampt met gezondheidsklachten.

Piece of Femininity – Maansteen: Voor de vriendin die altijd maar in de actiemodus zit en die je het gunt om meer op haar intuïtie en vrouwelijke energie te vertrouwen. Ook geschikt voor mama’s en vrouwen die een kindje willen of verwachten.

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne