Werking

Deze groene kanjer helpt je om remmingen, schaamte en onderdrukte gevoelens los te laten. Zie je dus ergens tegenop of ben je bang om een volgende stap te nemen, dan geeft de Malachiet je een duwtje in de goede richting! Ook versterkt hij je vriendschappen en helpt hij je om je in te leven in anderen. Doordat de steen je ondersteunt bij het uiten van je onderdrukte gevoelens werkt hij goed bij het doorbreken van bepaalde denkpatronen en het verwerken van trauma’s. Hij helpt je om je intuïtie te vertrouwen en beschermt je tegen negatieve energie en straling.

Ook handig

De steen kan bevallingen verlichten en heeft een positief effect op menstruatieklachten en de vrouwelijke geslachtshormonen. Bij seksuele problemen met een psychische oorzaak kan hij je helpen. Daarnaast werkt hij krampopheffend, ontgiftend en bloeddrukverlagend en kan hij uitkomst bieden bij astma, artritis en artrose, lever, botbreuken, wagenziekte, duizeligheid, epilepsie en dyslexie.

Reinigen en opladen

De Malachiet houdt niet zo van water en zonlicht. Hierdoor kan hij verkleuren. Reinig de steen daarom door hem 24 uur in de aarde te stoppen en laadt hem op door hem in het maanlicht te leggen (achter het raam). Omdat de steen veel negatieve energie absorbeert, is het belangrijk om hem regelmatig te reinigen.

Sterrenbeeld

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne