Zoals jullie misschien al hebben gezien, vertrek ik binnenkort voor een maandje naar Bali. Uiteraard om vakantie te vieren, maar bovenal om mijn droom te verwezenlijken – sieraden laten maken! Ik droom er al lang van om ringen met echt grote stenen te kunnen laten maken volgens mijn eigen ontwerp en inmiddels heb ik wel meer gave ideeën.

Een maand geleden kreeg ik het bericht dat ik mijn fijne huisje moet verlaten. Degene van wie ik het huur, heeft het weer nodig voor eigen gebruik. Een flinke domper dus! Uiteraard heb ik me hier best even rot over gevoeld en dat gevoel komt ook best nog wel eens terug, maar toen ik het hoorde was ik eigenlijk na 15 minuten alweer in mogelijkheden aan het denken. Ik geloof nu eenmaal dat alles met een reden gebeurt en dus bedacht ik me welke kansen deze gebeurtenis me kon brengen… Ik had daarvoor al besloten dat ik per 1 juli wilde stoppen bij de opdrachtgever waarvoor ik 2,5 jaar had gewerkt. Tijd voor iets nieuws, voelde ik. En het wegvallen van mijn huisje, maakte dat ik dus helemaal VRIJ was!

Ik begon al tegen mensen te zeggen ‘Ja, misschien ga ik wel een maand op Bali zitten ofzo! Ik zit toch nergens meer aan vast!’
Nadat ik dat zo’n 10 keer had geroepen tegen verschillende mensen, begon ik het idee serieus te overwegen en de mogelijkheden uit te zoeken. De ticketprijzen vielen eigenlijk wel mee een doordat ik geen huur meer hoefde te betalen, hield ik sowieso geld ‘over’. Mijn spullen kon ik tijdelijk opslaan… Tja, geen reden om niet te gaan dus! Een dag later had ik een ticket geboekt. En er was ook nog eens een vriend zo gek om met me mee te gaan! Whiehoooeee!

Inmiddels zit ik vol tussen de verhuisdozen. Dit weekend ga ik mijn huisje uit en dat vind ik best even moeilijk. Het is een heel gek idee om daarna even ‘huisloos’ te zijn. Gelukkig kan ik tijdelijk bij mijn ouders terecht, dus ik hoef niet onder een brug te slapen. 😉

Over precies 2 weken vertrek ik naar Bali. Ik heb inmiddels een tussenpersoon daar gevonden die goede contacten heeft met zilversmeden daar en die vast samples van mijn ontwerpen kan laten maken. Ik ben zo benieuwd naar het resultaat! 🙂

Er zijn veel mensen die hebben gevraagd om ze op de hoogte te houden. Ik bedacht me daarom dat het misschien leuk zou zijn om een blogje bij te houden. Ik ben daar eerlijk gezegd niet zo heel goed in en ik zal misschien niet heel consequent schrijven, maar ik ga wel mijn best doen iedereen zo op de hoogte te houden. Bovendien is het ook voor mijzelf leuk om later terug te kunnen lezen hoe ik één van mijn dromen heb verwezenlijkt! En ik ben van plan heel veel foto’s en filmpjes te maken.

Ik zou dus zeggen, als je het leuk vind om mee te genieten van mijn avonturen – Stay tuned! 🙂

Liefs,

 

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne