Bescherming – Intuitie – Doorzettingsvermogen

Op zoek naar een cadeautje voor een vriendin die wel wat zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen kan gebruiken? Kies dan voor een labradoriet edelsteen cadeautje. De prachtig blauw-bruine labradoriet beschermt en helpt je vertrouwen op je intuitie.

Scroll naar beneden voor de complete collectie met labradoriet producten

Werking

Deze sterke en spirituele Labradoriet beschermt je tegen ‘energiezuigers’ en andere negatieve invloeden van buitenaf. Ben je een hoog sensitief persoon, dan is dit dè steen voor jou! Hij geeft je kracht en doorzettingsvermogen en vermindert angst. De steen helpt je om je intuïtie te versterken en om contact te maken met je onderbewuste. De labradoriet edelsteen is een perfect cadeau om je zelfvertrouwen een boost te geven! 

Ook handig

De labradoriet werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, reuma en de ogen. Heb jij ééns per maand last van je vrouwelijke ongemakken? De steen verhelpt een onregelmatige menstruatie en menstruele klachten.

Reinigen en opladen

Reinig de steen onder een stroompje koud water (ongeveer 5 minuten). Je kunt de steen opladen door hem in het zon- of maanlicht (achter het raam) te leggen.

Sterrenbeeld

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne