Werking

De Groene Agaat helpt je om te emotioneel te aarden. Het is een steen die je helpt om de balans tussen Yin en Yang terug te vinden en hij heeft een kalmerende en harmoniserende werking. Ook helpt hij je om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan en de waarheid te spreken tegen andere mensen. Hij brengt je liefde, bescherming en ook moed om opnieuw te beginnen na een moeilijke tijd. Een mooie steen om bij je te dragen wanneer je een conflict wilt oplossen. De steen beschermt bovendien moeder en kind gedurende de zwangerschap en heeft een positieve werking op de groei van het kind.

Ook handig

Fysiek gezien helpt hij bij blaasontstekingen en stimuleert hij de stofwisseling. Ook heeft de steen een positief effect op de blaas, bloedvaten en ogen.

Reinigen en opladen

De Groene Agaat kan in het zonlicht verkleuren. Reinig de steen onder een stroompje koud water (ongeveer 5 minuten). Je kunt de steen opladen door hem in het maanlicht (achter het raam) te leggen.

Sterrenbeeld

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne