Je vriendin is in verwachting of je zusje is net bevallen. Je wilt haar natuurlijk verrassen met een origineel cadeautje, maar alle persoonlijke cadeautjes die je tegenkomt zijn eigenlijk vooral op de baby gericht. En juist in deze bijzondere periode vind je het leuk om je vriendin in het zonnetje te zetten en niet alleen het kindje! Maar wat kun je geven?

Een sieraad met een edelsteentje kan een mooi betekenisvol en krachtig cadeautje zijn, waarbij je vriendin centraal staat. In de shop staan een aantal edelsteentjes die specifiek geschikt zijn voor vrouwen die mama zijn of (willen) worden.

Ik maak hier een opsomming van de 5 leukste cadeautjes voor Mama’s (to be) in verschillende prijsklassen.

 

1. Voor de kersverse mama (vanaf 59,50)

De set Caring is de set uit mijn Mama Collection die speciaal bedoelt is voor vrouwen die net mama zijn geworden.

Zowel het kettinkje als het armbandje uit de collectie bevatten rozekwarts steentjes en een klein tagje waar ik de eerste letter van de naam van het kindje voor je in kan slaan of natuurlijk een andere letter naar keuze!

De rozekwarts stimuleert zelfliefde en positieve vibes. Best fijn na een bevalling en in een fase waarin het zo belangrijk om naast voor je kindje, ook goed voor jezelf te zorgen als mama. Het helpt mama bovendien om haar rol als mama te omarmen en ondersteunt ook bij het herstel van de bevalling.

Wat zo leuk is aan dit pakketje is dat je niet alleen het armbandje en het kettinkje krijgt, maar ook een klein rozekwarts handsteentje voor in je tas of op je nachtkastje én een prachtig bijpassend gedichtje. Echt een superleuk setje dus om als kraamcadeau te geven!

Iets kleiner budget? De kettinkjes en armbandjes zijn ook los verkrijgbaar en ook dan krijg je het gedichtje erbij! 

2. Voor je vriendin met een kinderwens (vanaf 27,50)

Het kan enorm verdrietig zijn als iemand die je lief vindt zo graag een kindje wil, maar het maar niet wil lukken. Het is dan soms moeilijk om de juiste woorden te vinden om haar te steunen en misschien wil je haar ook op een andere manier een hart onder de riem steken.

Het armbandje ‘Wishing’ uit de Mama Collection is verkrijgbaar in goud en in zilver en bevat Carneool steentjes die staan voor vruchtbaarheid, geborgenheid en vitaliteit. Het steentje helpt je om de moed erin te houden en heeft een verwarmend effect, waardoor je je geborgen voelt.

Ook bij dit armbandje krijg je een prachtig bijpassend gedichtje!

Dat maakt dit het perfecte, betekenisvolle cadeautje voor een vriendin met een kinderwens.

3. Voor je vriendin die in verwachting is (vanaf 39,50)

 

Wow, zo bijzonder, je vriendin wordt mama! Ze is super blij en toch vind ze het natuurlijk af en toe ook wel spannend. Hoe zal het zijn om mama te zijn? En hoe zal de bevalling gaan?

Het kettinkje ‘Expecting’ uit de Mama Collection is verkrijgbaar in goud en zilver en bevat Maansteentjes en een maan-bedeltje.

De maansteen staat symbool voor vrouwelijkheid en kan mama’s to be helpen om beter naar zichzelf te luisteren. Dit mooie wit-doorzichtige steentje helpt je om te verbinden met jouw vrouwelijke energie en zo als vanzelf het juiste te doen voor jou en je kindje. De maansteen is zacht en helpt moeders om de hormonen in balans te houden en de emoties een beetje te kalmeren. Ook bij de bevalling en borstvoeding kan dit steentje helpen om te vertrouwen op haar eigen vrouwelijke kracht.

Dat maakt dit het perfecte cadeautje voor een vriendin die in verwachting is!

4. Voor je vriendin die last heeft van zwangerschapskwalen (vanaf 22,50)

Hoe leuk ik mijn zwangerschap ook vond, ik weet dat het niet bij iedere vrouw zo vlekkenloos verloopt! Er zijn nogal wat kwalen waarvan je last kunt hebben… En wat heb jij met je vriendin te doen…

Dit Rainbow kettinkje is verkrijgbaar in goud en zilver en bevat een rookkwarts steentje. Rookkwarts staat erom bekend dat het een ontgiftende, aardende en rustgevende werking heeft. Het helpt je om situaties pragmatisch en nuchter te bekijken en haalt zo de stress weg.  En rookkwarts kan ook pijnstillend werken bij rug-, bekken-, heup- en buikklachten en bij restless legs. Toevallig allemaal kwalen die vaak voorkomen tijdens zwangerschap!

5. Voor je vriendin die haar kindje is verloren (vanaf 22,50)

Helaas schijnt een zwangerschap in ongeveer 1 op de 5 gevallen uit te lopen op een miskraam. Dit kan natuurlijk enorm verdrietig zijn. Als de wens voor een kindje zo groot is en het gaat mis, dan kan dat een enorme teleurstelling zijn. Hoe fijn is het dan om je vriendin te kunnen troosten, een hart onder de riem te kunnen steken?

In powerkettinkje ‘Let’s get spiritual’ is een prachtig paars amethyst steentje verwerkt dat helpt bij de verwerking van emotionele pijn, rouw en trauma’s. Om extra symboliek toe te voegen, kun je ervoor kiezen om ook nog 1 of 2 bedeltjes aan het kettinkje te hangen of bijvoorbeeld een klein tagje met een lettertje. Meer informatie over mijn powerkettinkjes vind je hier.

Ik hoop dat bovenstaande tips je helpen in jouw keuze voor een persoonlijk en betekenisvol cadeautje voor de mama’s (to be) in jouw omgeving!

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne