Hohoho of misschien beter: oh oh?
Hoe dan ook, December komt er weer aan! De maand waarin we elkaar allemaal weer massaal willen verrassen met cadeautjes. En het liefst natuurlijk ook nog eens een origineel en persoonlijk cadeautje. Laat je daarvoor nou bij mij aan het juiste adres zijn!

Ik heb  speciaal voor jou een overzichtje gemaakt van betekenisvolle cadeautjes die super leuk zijn om te geven in December. En dan ook nog eens gesorteerd op prijs inclusief verzendkosten. Easy toch? Klik op de foto of de titel om alle producten uit de collectie te zien!

Cadeautjes van €14,50 tot €20,-

Piece of… Collection Steentjes

Een handsteentje mèt bijpassend gedichtje en een ansichtkaartje. 9 verschillende soorten. Voor €14,50 inclusief verzendkosten verstuur je dit gelukssteentje naar iemand die je liefhebt. Een mooi begin voor het nieuwe jaar!

Piece of… Collection Armbandjes

Liever een armbandje? Ook dat kan! Voor €14,50 ontvang je een armbandje uit de Piece of… Collection mèt bijpassend gedichtje en ansichtkaartje naar keuze thuis op de mat in een roze bubbeltjesenveloppe.

Original Powerketting

En zelfs een kettinkje behoort tot de mogelijkheden! Aan dit RVS kettinkje bungelt een mooi geslepen edelsteentje naar keuze. Kies voor een bolletjesketting van 50 of 80 cm en ga met power het nieuwe jaar in! Vanaf €15,50.

Cadeautjes van €20,- tot €35,-

Rainbow kettinkje

Dit korte kettinkje van sterling zilver met een tagje en een bedeltje kun je gratis met een lettertje laten personaliseren. Dit maakt het, voor €24,50, een supermooi en persoonlijk cadeautje!

Powerarmbandje

Persoonlijker dan dit wordt het niet! Kies zelf 3 edelsteentjes uit voor aan dit zilveren powerarmbandje en kies een letter voor in het tagje dat eraan bungelt. Voor €29,50 stel je jouw eigen armbandje samen.

Dreams & Wishes Collection: Sweet Dreams, Big Dreams

Spiksplinternieuw en speciaal voor de feestdagen is deze Dreams & Wishes Collection. Kies één van de 4 thema’s en je krijgt niet alleen een setje steentjes of armbandjes, maar ook een heerlijke, bijpassende room spray, een ansichtkaartje en een gave intentieposter om zelf je dromen voor het nieuwe jaar in te vullen! Een fantastisch cadeau voor iemand die je het beste gunt voor het nieuwe jaar! Vanaf €29,50.

Cadeautjes van €35,- tot €50,-

Dreams & Wishes Collection: Wild dreams

Ook deze subtiele kort vallende kettinkjes met 3 steentjes zijn verkrijgbaar in 3 varianten. Zelf een combinatie maken kan ook! En je kunt kiezen tussen zilver en verguld zilver. Vanaf €42,50.

Mama Collection: Zilveren Kettinkjes

De kettinkjes uit de Mama Collection blijven een hit. Je krijgt ze natuurlijk inclusief bijpassend gedichtje. Een prachtig cadeautje voor wensmama’s, mama’s to be en kersverse mama’s.  Vanaf €41,50

Cadeautjes van €50,- tot €100,-

Dreams & Wishes Collection: Unlimited Dreams

Gloednieuwe zilveren kettinkjes met 3 kleine edelsteentjes en een zilveren ringetje. Deze limited edition kettinkjes zijn verkrijgbaar in de 4 thema’s van de Dreams & Wishes Collection. Je krijgt er dus ook een room spray, intentieposter en ansichtkaartje bij. Superleuk pakketje toch? Vanaf €57,50.

Mama Collection: Sets

Complete sets met een kettinkje, armbandje, edelsteentje én gedichtje speciaal voor wensmama’s, mama’s to be en kersverse mama’s. Verkrijgbaar in zilver en verguld zilver vanaf €61,50.

Liever een cadeaubon?

Wil je liever de keuze aan de ontvanger laten? Dan kun je ook kiezen voor de Piece of Power Gift Card. Je kunt zelf bepalen welk bedrag je op de gift card zet.

Brievenbuscadeautje mèt persoonlijke, handgeschreven boodschap

Door alle coronamaatregelen lukt het misschien niet om met z’n allen bij elkaar te komen en daarom kun je jouw bestelling als prachtig verpakt brievenbuscadeautje rechstreeks verzenden naar de gelukkige ontvanger. Mèt persoonlijke boodschap (of gedichtje?!) van jou erbij op een kaartje. Ik schrijf het er met de hand voor je op. (Dus: keep it sweet and short please!).

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne