Betekenisvolle moederdagcadeautjes

De 5 leukste betekenisvolle moederdagcadeautjes

Leuke betekenisvolle moederdagcadeautjes zijn soms lastig te vinden. Want hoe vind je nu iets wat echt bij jouw moeder of de moeder van je kinderen past én ook nog eens vertelt hoe erg je haar waardeert? Ik ga de 5 leukste en meest bijzondere cadeautjes van mijn webshop met je delen in verschillende prijscategorieën! 

Zondag 9 mei is het weer moederdag! Tijd om je eigen moeder of de moeder van je kinderen in het zonnetje te zetten. En natúúrlijk ga je na dit gekke jaar waarin haar moeder- of misschien zelfs grootmoederskills volop op de proef zijn gesteld, voor een écht leuk en bijzonder cadeautje! Toch? 😉

Ik ga het je gemakkelijk maken door hieronder de 5 leukste betekenisvolle moederdagcadeautjes van mijn shop met je te delen!

 

1. Cadeautje van max €15: Armbandje met gedichtje

Wil je een mooi, betekenisvol cadeautje aan je moeder geven, maar heb je een beperkt budget? Deze elastieken edelsteen armbandjes met gedichtjes zijn echt superleuk om te geven én te krijgen! Kies er ééntje uit die past bij wat jouw moeder op dit moment wel kan gebruiken. Een beetje liefde? Gezondheid? Geluk? Het kan allemaal! De namen van de armbandjes zijn aangepast op de werking van de edelsteentjes. Hieronder vind je een paar voorbeelden.

2. Cadeautje voor €24,50: Sterling zilveren kettinkjes

Word jouw moeder blij van kettinkjes? Hier vind je een selectie van sterling zilveren kettinkjes met een edelsteentje naar keuze. Via het filter kun je selecteren op sterrenbeeld of werking. Of vind hier een steentje dat bij haar past! De kettinkjes blijven lang mooi, zijn stijlvol en bovendien een echt betekenisvol cadeautje!

Liever een verguld kettinkje? 

3. Alles met rozekwarts!

Rozekwarts is hét steentje voor liefde en zelfliefde. Een prachtig steentje voor een mama dus. Of je haar nu wilt laten weten dat je haar lief vindt of dat je haar meer zelfliefde gunt, je zit altijd goed! Rozekwarts bevordert bovendien de creativiteit en versterkt vriendschappen. Het is ook een mooi zacht steentje voor iemand die een pittige tijd achter de rug heeft. Op de shop vind je vele producten met een rozekwarts erin verwerkt. Van los rozekwarts steentje met een gedichtje tot verschillende sieraden. Hieronder vind je verschillende rozekwarts cadeautjes!

Enn.. goed nieuws! Je krijgt t/m 9 mei 10% korting op alle producten met rozekwarts! Gebruik kortingscode: Ilovemom2021 bij het uitchecken.

4. Cadeautjes voor mama’s (to be) uit de Mama Collection!

En ken je de Mama Collectie al? Perfect natuurlijk voor moederdag! Of je nu te maken hebt met een mama to be of een kersverse mama, voor beiden kun je mooie betekenisvolle cadeautjes vinden in de Mama Collection.

Mocht je een vriendin hebben met een kinderwens, dan is het misschien ook mooi om haar op deze beladen dag een hart onder de riem te steken met een cadeautje uit de Wishing lijn. Deze collectie is speciaal voor vrouwen met een kinderwens.

5. Love & Happiness!

Love & Happiness, wie wil dat nou niet voor zijn moeder? Deze lijn uit de Dreams & Wishes Collection is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Verguld, zilver, een los steentje; het kan allemaal! En in combinatie met een fijne geurspray met onder andere rozeblaadjes en geranium… mmmmm!

Hier lees je trouwens mijn 7 gouden tips voor het vinden van een betekenisvol cadeautje in een blog dat ik hier al eerder over schreef. En ik schreef eerder ook een blog met cadeau ideeen voor Mama’s (to be).

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne