Geluk – Energie – Overvloed

Wanneer je je vriendin alle geluk van de wereld wilt wensen, geef haar dan een Citrien edelsteen cadeau. De gele citrien staat voor geluk, overvloed en energie. Hier vind je alle brievenbuscadeautjes waarin een citrien edelsteen is verwerkt!

Scroll naar beneden voor de complete collectie met citrien producten

Werking

Laat het zonnetje schijnen! Deze vrolijke Citrien geeft energie en trekt geluk, voorspoed, overvloed, rijkdom en succes aan! What else do you need? Bovendien stimuleert de steen je om dit ook met anderen te delen. Aan je creativiteit en zelfexpressie draagt hij ook zijn steentje bij. En als klap op de vuurpijl reinigt hij ook nog eens je chakra’s, waardoor je er weer tegenaan kunt. Dit maakt de citrien een perfecte edelsteen om cadeau te geven aan een lieve vriendin die je alle geluk van de wereld gunt!

Ook handig

Fysiek zorgt de steen voor energie. Het stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt, alvleesklier en darmen. Ook helpt citrien bij infecties van de nieren en blaas, verbetert het de bloedcirculatie en helpt het mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.

Reinigen en opladen

In principe is de citrien een zelfreinigende steen, maar wil je ‘m toch een handje helpen, reinig de steen dan onder een stroompje koud water (ongeveer 5 minuten). Je kunt de steen opladen door hem in het zon- of maanlicht (achter het raam) te leggen.

Sterrenbeeld

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne