Energie – Succes – Aarden – Vruchtbaarheid

Een carneeol edelsteen is een perfect brievenbuscadeautje voor een vriendin die je energie, succes of daadkracht gunt. De oranje-rode carneool is ook een prachtig cadeau voor een vriendin met een kinderwens, omdat deze edelsteen symbool staat voor vruchtbaarheid.

Scroll naar beneden voor de complete collectie met carneool producten

Werking

Tijd voor actie in de taxi? Deze mooie rood-oranje Carneool heeft een activerende en aardende werking. Hij geeft je zelfvertrouwen en werkt motiverend waardoor hij eventuele negatieve gedachten de deur wijst. Een echte energiebooster die je helpt om je standvastig, pragmatisch en succesvol op te stellen! Een perfect schop-onder-de-kont-cadeautje dus of gewoon voor een lieve vriendin die je wat meer energie gunt.

De carneool is ook hét edelsteentje als het gaat om vruchtbaarheid. Deze oranje-rode edelsteen is daarom een prachtig cadeau voor een vriendin met een kinderwens.

Ook handig

Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en helpt bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.

Opladen en reinigen

Reinig de steen onder een stroompje koud water (ongeveer 5 minuten). Je kunt de steen opladen door hem in het zon- of maanlicht (achter het raam) te leggen.

Sterrenbeeld

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne