Hier vind je het mooiste cadeautje voor een mama (to be)! Wanneer je vriendin graag moeder wil worden, zijn er verschillende momenten waarop je haar zou willen steunen met een mooi, betekenisvol cadeautje. Of het nu is om haar te laten weten dat je aan haar denkt na een miskraam of bij de geboorte van een stilgeboren kindje,  je hoopt dat ze snel zwanger wordt en je haar wilt steunen in haar kinderwens of omdat ze een positieve test heeft gekregen en je haar wilt steunen tijdens haar zwangerschap. Of misschien wil jij je vriendin juist wel na de bevalling steunen en verrassen met een betekenisvol kraamcadeau voor haarzelf!

Voor deze bijzondere momenten ontwierp ik de Mama Collection, in samenwerking met De Muze van Suze die de prachtige gedichtjes schreef. Met voor iedere fase een mooi assortiment aan kettinkjes, armbandjes, edelstenen en gedichtjes! Je vind hier dus vast een mooi cadeautje voor een mama (to be).

Scroll naar beneden voor meer informatie over de Mama Collection!

Oorbellen amethyst zilver miskraam stilgeboren kindje

Missing

Op zoek naar een cadeautje voor een vriendin met een stilgeboren kindje of miskraam? Klik op de foto hierboven voor alle cadeautjes voor troost en steun!

vruchtbaarheid-cadeautjes

Wishing

Op zoek naar een cadeautje voor een vriendin met een kinderwens? Klik op de foto hierboven voor alle cadeautjes voor vruchtbaarheid en steun!

Expecting

Op zoek naar een cadeautje voor een zwangere vriendin? Klik op de foto hierboven voor alle cadeautjes voor ondersteuning bij zwangerschap!

mama-cadeautjes

Caring

Op zoek naar een kraamcadeautje voor een vriendin die is bevallen? Klik op de foto hierboven voor alle cadeautjes voor mama’s!

Hèt cadeautje voor een mama (to be)

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeautje voor een mama (to be)? Natuurlijk kun je iets leuks voor de kleine kopen, maar waarom zou je mams zelf niet eens verwennen? Dat kan met de nieuwe Mama Collection. Uiteraard mèt een beetje gemstone power!

Of je nu graag mama wilt worden, in zwanger bent of al mama bent: een beetje extra power is altijd welkom! De emoties lopen soms hoog op en sommige periodes kunnen heel spannend zijn. Een beetje extra steun en kracht kan daarbij enorm fijn zijn. Veel aandacht gaat bovendien vaak uit naar je kindje(s) en het is juist ook zo belangrijk om lief te zijn voor jezelf én goed voor jezelf te zorgen. Rust en ontspanning zoeken en je lichaam geven wat het nodig heeft; door alle drukte schiet dat er vaak bij in.

Dit is precies de reden waarom ik een collectie  heb ontworpen met bijzondere brievenbus cadeautjes voor mama’s (to be). Met mooie zachte edelsteentjes, die je in elke fase van het moederschap een beetje steun kunnen bieden en je eraan helpen herinneren om goed voor jezelf te blijven zorgen. Fijne sieraden in sterling zilver en vermeil (verguld sterling zilver), die symbool staan voor de fases van het moederschap.

Wishing – voor vruchtbaarheid

Betekenisvolle cadeautjes voor alle ‘mama’s to be’, die zo graag een kindje willen, maar waarbij het misschien niet vanzelf gaat. Met  oranjerode Carneool steentjes, die  voor vruchtbaarheid staan en je energie en vertrouwen geven.

Expecting – bij zwangerschap

Bijzondere cadeautjes voor alle mama’s die in verwachting zijn. Met mooie wit-doorzichtige maansteentjes, die voor vrouwelijkheid staan en ondersteunen bij de zwangerschap, de hormoonbalans en de bevalling.

Caring – voor mama’s

Betekenisvolle cadeautjes voor alle mama’s die onlangs mama zijn geworden. Met zachtroze rozekwarts steentjes, die  voor onvoorwaardelijke liefde staan en je helpen bij het herstel van de bevalling en om lief voor jezelf te zijn.

 Hoe fijn is het om een vriendin, zusje of collega te kunnen verrassen met een sieraad dat je speciaal voor haar hebt uitgekozen en haar ook nog eens steunt in een bijzondere tijd? Super leuk om cadeau te geven aan mama’s (to be) en natuurlijk altijd zorgvuldig verpakt als brievenbuscadeautje.

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne