Wat leuk dat je een Piece of Power cadeau hebt gekregen!

Misschien heeft de gever je er al een mooi verhaaltje bij verteld (en wellicht ben je daarvan een deel al weer vergeten) óf misschien heb je geen idee van het verhaal achter jouw sieraad.

En  dit is dus wat je hebt gekregen!

Met Piece of Power verkoop ik betekenisvolle, persoonlijke cadeautjes. Meestal speelt een edelsteen de hoofdrol en vaak hoort er nog een gedichtje bij. Met dit cadeautje wil de ontvanger jou steunen, troosten, een boost geven of misschien wel liefde geven. Edelsteentjes hebben hun eigen symboliek en sommige mensen geloven zelfs in de krachtige werking van edelstenen. 

En wat betekent mijn steentje?

Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar de gedachte of betekenis achter jouw steentje! Daarom heb ik een speciale pagina gemaakt met een overzicht van alle edelstenen die je op mijn website kunt vinden. Als je op een edelsteen klikt, krijg je uitgebreide informatie over de betekenis van de edelsteen en hoe je ‘m het beste kunt verzorgen. 

Heb je een Piece of Power Gift Card cadeau gekregen?


Wat een bofkont ben jij! Je kunt lekker iets voor jezelf uitzoeken. Je hoeft je saldo overigens niet in één keer op te maken. Het blijft een jaar geldig. Check hier het saldo van jouw gift card!

Controleer het cadeaubon saldo
Vervalt

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne