Cadeau gekregen?

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Wat leuk dat je een Piece of Power cadeau hebt gekregen!
Misschien heeft de gever je er al een mooi verhaaltje bij verteld (en wellicht ben je daarvan een deel al weer vergeten) óf misschien heb je geen idee van het verhaal achter jouw sieraad.

En dit is dus wat je hebt gekregen…
Zoals je misschien al op deze site hebt gelezen, bestaat iedere Piece of Power uit één of meerdere bedels en een edelsteen die de gever speciaal voor jou heeft uitgekozen. De bedels, en met name de stenen, hebben namelijk een speciale betekenis en werking.

Wat jouw persoonlijke Piece of Power betekent?
Nu is het natuurlijk de grote vraag wat jouw sieraad nu eigenlijk voor werking heeft. Als het goed is zat er bij jouw ketting een kaartje met daarop de naam van de steen die eraan zit. De bedels spreken hopelijk voor zich…
Klik hieronder op de naam van de steen die jij hebt gekregen. Je wordt dan doorgelinkt naar de omschrijving van de steen. Hetzelfde geldt voor de bedels!

Nog even dit…
Zorg goed voor je sieraad:
– Reinig je steen en bedels regelmatig.
– Kijk hierboven bij de naam van je steen hoe je jouw steen het beste kunt reinigen en opladen, voor een zo krachtig mogelijke werking.
– Zorg ervoor dat je Piece of Power niet in aanraking komt met parfum en andere cosmetica of chemische middelen.
– De kettingen en de armbanden worden gemaakt van verzilverd materiaal en kunnen verkleuren, wanneer jouw huid een hoge zuurgraad heeft. Je kunt het zilver weer een beetje oppoetsen met HG Verzilverpolish, verkrijgbaar in de supermarkt of drogisterij. Je kunt ook meteen bij aanschaf van het sieraad de bedels even lakken met blanke nagellak. De bolletjeskettingen zijn van RVS en zouden dus niet mogen verkleuren.
– Als de steen kapot gaat of versleten is, dan betekent dat vaak dat de steen voor jou is uitgewerkt en niet meer aan jouw behoeften voldoet. Tijd voor en nieuwe steen?[/vc_column_text][vc_empty_space height=”64px”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Controleer het Kadobonsaldo
Vervalt
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne