Wiehoeee! Na een onbedoeld lange pauze van 4 jaar (!), gaat de shop op 1 mei weer open!

De afgelopen 4 jaar was de energie om met Piece of Power bezig te zijn even helemaal weg. Ik ben druk geweest met mijn werk als projectmanager, heb samen met mijn vriend een huis verbouwd en we zijn een jaar geleden papa en mama geworden! Er is dus zeker genoeg gebeurd! En dat maakte ook dat ik geen ruimte zag om de shop weer te openen.

Maar de tijden zijn veranderd en mijn evenementenwerk ligt even stil. En opeens begon het weer te kriebelen. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat juist in deze tijd behoefte is aan mooie, handgemaakte, persoonlijke cadeautjes! Niets is toch leuker dan een cadeautje te krijgen of te geven waar écht aandacht aan is besteed? Dat zal denk ik nooit veranderen….

Dus, hier ben ik weer! Met een nieuw logo, mooie nieuwe verpakkingen voor een nog betere en leukere ‘cadeautjes-ervaring’. Met veel oude vertrouwde items in de shop, zoals de altijd succesvolle powerringen en de Batu Bali collectie, waar ik nog wat items van op voorraad heb, maar ook met een nieuwe collectie! Fijne zilveren en zilver vergulde (ook wel vermeil of gold plated genoemd) kettinkjes en oorbelletjes met veel kleurige edelsteentjes. Ik ben er gek op! En de komende tijd volgen er ongetwijfeld nog meer nieuwe items, want ik heb weer zoveel nieuwe ideeen! Ik kom handen en uren tekort… Haha!

Superleuk dat je er weer bent!

Liefs,

Sanne

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne