Zoek je een betekenisvol verjaardagscadeau voor een lieve vriendin? Dan zit je hier goed!

De Dreams & Wishes Collection bestaat uit combinaties van heerlijke room sprays, edelstenen, sieraden én een te gekke intentieposter. Allemaal bedoeld om jou te helpen je dromen en wensen te manifesteren in het nieuwe jaar.

Dit maakt de collectie bovendien een perfect verjaardagscadeau voor iemand die je gunt dat haar wensen in haar nieuwe levensjaar in vervulling gaan. Kies uit setjes met edelstenen, setjes armbandjes met edelsteentjes of één van de kettinkjes. Bij elk item krijg je bovendien een heerlijke bijpassende geurspray, een ansichtkaartje voor jouw persoonlijke boodschap én de invul intentieposter om je dromen voor komend jaar in kaart te brengen. Stuur het pakketje als brievenbuscadeautje rechtstreeks naar je vriendin en je bent in één keer klaar!

Scrol naar beneden voor uitgebreide uitleg over de collectie!

May your wildest dreams come true…

Met mijn Dreams & Wishes collectie geef je je vriendin niet alleen een mooi sieraad of steentje cadeau, maar help je haar ook om haar dromen te laten uitkomen. 

Een nieuw (levens)jaar is een ideaal moment om eens stil te staan bij het afgelopen jaar én om plannen te maken voor het nieuwe jaar. Met de cadeautjes uit de Dreams & Wishes Collection geef je de ontvanger van jouw cadeautje symbolisch én praktisch support bij het realiseren van haar dromen. Een prachtig verjaardagscadeau voor iedereen die je het allerbeste gunt! (Dus ook voor jezelf! ;))

De collectie bestaat uit een combinatie van sieraden en edelsteentjes met heerlijke room sprays. Maar dat is nog niet alles. Elk pakketje bevat bovendien een ansichtkaartje waarop ik met liefde jouw persoonlijke boodschap schrijf voor de ontvanger én een speciale Piece of Power Intentieposter!

Steentjes
Voor de collectie maak ik gebruik van 9 kleurrijke steentjes. Naast de sieraden waarin de steentjes zijn verwerkt, kun je nu ook kiezen voor handsteentjes. Zo kun je ook de ‘niet-sieraden-dragers’ blij maken met een mooi cadeautje. De handsteentjes kun je op een mooi plekje in je huis leggen waar je ze dagelijks ziet liggen. Zo zijn ze, net als de sieraden, een krachtige reminder aan jouw dromen en wensen. Sommige mensen voelen zelfs de energie van de steentjes wanneer je ze vast houd. Ik heb daarom combinaties van steentjes gemaakt die symbool staan voor wensen als meer aandacht voor jezelf, geluk, liefde en zelfvertrouwen.

Geuren
Speciaal voor deze collectie ontwikkelde ik in samenwerking met het merk Locht een lijn van 4 verschillende geursprays. Ik geloof namelijk dat je met geur je stemming kunt beïnvloeden en dat geur een hele krachtige reminder kan zijn! Mooi dus om in deze collectie ook dit zintuig in te zetten. Uiteraard hebben we bij de keuze van de essentiële oliën goed gekeken naar de emoties die de geuren oproepen, zodat ze passen bij jouw dromen.

Intentieposter
Ook ontwikkelde ik speciaal voor deze collectie een Intentieposter. Met deze poster probeer ik je door middel van een simpel stappenplan en een invuloefening te helpen om je dromen en wensen voor het aankomende jaar helder te krijgen. 

Hoe dat precies werkt?  Volg het stappenplan op de poster en vul de Intentieposter in om jouw dromen en wensen helder te krijgen, spray de bijpassende room spray om je heen om jouw dromen aan een fijne geur te koppelen en luister naar relaxte muziek die je in de juiste ontspannen mood brengt. Zodra je je dromen en wensen voor het komende jaar hebt opgeschreven, helpt het sieraad of de steentjes je om hier dagelijks even bij stil te staan.

Verpakking & Verzending

Uiteraard wordt alles netjes verpakt, zodat je het pakje in één keer als brievenbuspakje naar je vriendin kunt opsturen. De feestelijke verpakking, maakt van het uitpakken al een belevenis op zich!

4 thema’s

Kies het thema dat voor jou het meeste speelt op dit moment. Waar heb je behoefte aan?

Comfort & Selfcare
Ren jij jezelf snel voorbij en ben je altijd druk? Dan droom jij vast van meer tijd en aandacht voor jezelf. Een prachtig doel voor het komende jaar! De Comfort & Self Care lijn past dan perfect bij jou. Met zachte, ontspannende en helende steentjes zoals rozekwarts, amethyst en bergkristal en een heerlijke, ontspannende room spray met rozemarijn, lavendel en sandelhout. Deze geuren helpen je te ontspannen en hebben een geruststellende werking, terwijl ze je positief stemmen.

Energy & Succes
Staat jou een spannend avontuur te wachten waarbij je wel wat extra energie en geluk kunt gebruiken? De start van je onderneming, een nieuwe baan of misschien een andere
droom die je gaat verwezenlijken? Dan is de Energy & Success lijn de ideale keuze voor jou. Deze lijn bestaat uit vrolijke carneool, citrien en aventurijn steentjes die staan voor energie, vrolijkheid, succes en overvloed. De room spray is een heerlijke activerende, oppeppende geur met sinaasappel, citroen en pepermunt, die een verkwikkend effect op je hebben.

Love & Happiness
Misschien was het afgelopen jaar een pittig jaar voor je. Het verlies van een dierbare, het einde van een relatie of misschien gewoon enorm veel pech op een ander vlak; het kan je leven flink op zijn kop zetten. Wat jij dan misschien wel nodig hebt is een beetje Love & Happiness. De rozekwarts, zonnesteen en labradoriet staan voor verlichting van (emotionele) pijn, vrolijkheid, bescherming tegen negativiteit en liefde. De bijbehorende room spray bevat bloemige, optimistische geuren zoals rozenhout, bergamot en geranium die je een kalm en geborgen gevoel geven maar ook vrolijkheid en optimisme stimuleren.

Confidence & Intuition
Wil jij jezelf beter leren kennen en ben je op zoek naar verdieping? Is persoonlijke ontwikkeling jouw thema en wil je je zelfverzekerder voelen? De Confidence & Intuition lijn is er speciaal voor jou. Labradoriet, maansteen en amethyst helpen je om te vertrouwen op je intuitie en staan voor vrouwelijkheid, zelfvertrouwen en contact met je spirituele kant. De bijbehorende room spray bevat geuren als lemongrass, rozemarijn en salie die je zelfvertrouwen aanwakkeren, helpen om positief te denken en je tegelijkertijd bevrijden van stress.

 

Kies 1 van de 3 sets

Je kunt kiezen uit 3 verschillende sets. Losse steentjes of  2 ontwerpen kettinkjes. Of ga voor een los setje met roomspray, een poster en een ansichtkaart en combineer dit met een ander Piece of Power sieraad naar keuze en creeer zo jouw eigen Dreams & Wishes cadeautje. Klik op het ontwerp dat je mooi vindt en kies vervolgens het thema dat bij je past.

Sweet dreams: Set van 3 steentjes

Wild dreams: Vergulde & Zilveren kettinkjes

Unlimited Dreams: Zilveren limited edition kettinkjes

Losse room spray, poster en ansichtkaart

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne