Reiniging – Heling – Concentratie

De bergkristal is een prachtige edelsteen om cadeau te geven aan iemand die je beterschap gunt. De doorzichtige bergkristal staat symbool voor heling en reiniging en concentratie. Een perfect cadeau voor een zieke of herstellende vriendin die je het beste gunt!

Scroll naar beneden voor de complete collectie bergkristal producten

Werking

Wat geef je een vriendin cadeau die je beterschap gunt? Een bergkristal! Deze krachtige edelsteen staat bekend om haar reinigende werking, waarmee ze de balans in je lichaam helpt te herstellen. De bergkristal kan afhankelijk van de situatie energie absorberen, reguleren en opslaan en hij versterkt de werking van andere edelstenen. De bergkristal bevordert de concentratie en helpt je om helder en oplossingsgericht naar situaties te kijken. Een perfect cadeau voor een zieke of herstellende vriendin dus!

Ook handig

De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert hij zwellingen en misselijkheid.

Reinigen en opladen

Reinig de steen onder een stroompje koud water (ongeveer 5 minuten). Je kunt de steen opladen door hem in het zon- of maanlicht (achter het raam) te leggen.

Sterrenbeeld

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne