aventurijn edelsteen

Geluk – Kalmte – Vreugde

De aventurijn is een prachtig groen edelsteentje dat symbool staat voor geluk, kalmte en vreugde. De aventurijn is ideaal om cadeau te geven aan een vriendin die je succes gunt, bijvoorbeeld bij de start van een nieuwe baan of een nieuw bedrijf!

Werking

 Dit fijne, groene steentje noemen we ook wel Piece of Success in de shop. Onze aventurijn komt uit Brazilië. 
Aventurijn is een echt gelukssteentje dat voorspoed aantrekt. Dit veelzijdige steentje staat voor bescherming en ontspanning, maar ook voor volharding en creativiteit. Het steentje is daarom een perfect cadeautje voor iemand die een nieuw avontuur aangaat. Aventurijn kan je helpen om vanuit enthousiasme én geduld te handen. Volhardend én vanuit kalmte. Zo kun je zonder stress aan het werk. En dat het steentje ook nog eens creativiteit aanwakkert, maakt het natuurlijk helemaal een super goede match!

Ook handig

De aventurijn absorbeert elektromagnetische straling van bijvoorbeeld telefoons en computers en beschermt je tegen de invloeden van milieuvervuiling.

Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op de huid (uitslag, allergische reacties, etc.), stress gerelateerde hoofdpijn en migraine.

Reinigen en opladen

De Aventurijn kan in het zonlicht verkleuren. Reinig de steen onder een stroompje koud water (ongeveer 5 minuten). Je kunt de steen opladen door hem in het maanlicht (achter het raam) te leggen.

Sterrenbeeld

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne