amethyst edelsteentjes

Bescherming – Steun – Kalmte – Spiritualiteit

Een amethyst edelsteent is een perfect betekenisvol brievenbuscadeautje voor een vriendin die wel wat steun kan gebruiken. Deze prachtige paarse edelsteen staat symbool voor bescherming, steun, kalmte en het spirituele. Kijk voor meer informatie over de amethyst en een overzicht van alle brievenbuscadeautjes hieronder!

 Werking

 Wil je een vriendin steunen in een moeilijke periode? Wil je haar een hart onder de riem steken en troosten? De amethyst is een perfecte edelsteen om je te kalmeren, beschermen en troosten. De amethyst helpt je bovendien om sterk en helder te blijven en je door moeilijke periodes heen te slaan.  Dit maakt de amethyst het perfecte cadeautje voor vriendinnen met emotionele pijn, trauma’s of in de rouw. De amethyst kan je bovendien helpen om jezelf verder spiritueel te ontwikkelen.

Ook handig

Fysiek heeft amethyst een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, hoofdpijn (ook katers!) en migraine en slaapproblemen (zoals nachtmerries).

Reinigen en opladen

De Amethyst kan in het zonlicht verkleuren. Reinig de steen onder een stroompje koud water (ongeveer 5 minuten). Je kunt de steen opladen door hem in het maanlicht (achter het raam) te leggen.

Sterrenbeeld

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne