Het is gelukt! Ik heb weer een droom verwezenlijkt! En het mooiste vind ik nog wel dat ik het me op dit moment ook echt besef. Hoe vaak is het me niet gebeurd dat ik pas een tijd later besefte dat er een droom of wens was uitgekomen. Maar nu zit ik echt in het nu.

Gisteren rond 17.30 uur werd er op de hotelkamerdeur geklopt. Ik wist dat de sieraden rond 17.00 uur bezorgd zouden worden, dus ik zat al vol spanning te wachten. Toen er geklopt werd, sprong ik van het hotelbed en struikelde bijna naar de deur. Toen ik die vol verwachting open deed, stond er een Chinese peuter samen met zijn vader voor de deur ‘oh, solly’. Ik moest lachen, om de peuter, maar ook om de situatie. Noem het zweverig, maar ik dacht meteen, ‘hm, typisch grapje van het universum, omdat ik weer eens te ongeduldig ben’

Nog zo’n 20 minuten later ging de telefoon op de hotelkamer. De vrouw bij de receptie meldde dat er iemand voor me was om een pakketje af te geven. Wederom spurtte ik door de kamer richting de receptie. Daar stond een Balinese vrouw die me een tasje overhandigde. Gek van nieuwsgierigheid liep ik weer terug naar de hotelkamer, denkend: ‘Best een zwaar tasje, als dit allemaal maar in onze bagage past!’

En toen kwam het pakjesavondgevoel… Met z’n tweeën op het hotelbed alles uitpakken (dit klinkt een stuk romantischer dan het was – ik had namelijk echt alleen maar oog voor wat er in het tasje zat). Alles uit de plastic zakjes halen en goed bestuderen, wat was alles gaaf geworden! Meteen wat foto’s maken natuurlijk om met de buitenwereld te delen en alle reacties lezen (Vinden anderen het ook zo mooi geworden? Oh yes, iemand wil al bestellen! Oh en nog iemand!). Een euforisch gevoel… Ik voelde me blij, rijk, trots, gelukkig…

Voordat ik in slaap viel zei ik tegen Tim: ‘Het is me gewoon gelukt… Weer een droom afgevinkt!’ En het mooie is, dat ik het gevoel heb dat dit pas het begin is van een mooie lange droom…

Ik zweef nog even lekker verder op deze fijne roze wolk…

Live your dream!

Liefs,

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne