Jaaa, we zijn er!

We zijn nu halverwege onze derde dag en eindelijk begint het echte vakantiegevoel een beetje te komen. Dat begon natuurlijk ook al wel een op Schiphol, maar ik zag toch en beetje op tegen de vlucht…jemig, wat een pokke-eind. 17 uur met een tussenstop van een uurtje op Singapore. Maar, eerlijk is eerlijk, het viel me mee! Of het nu de homeopathische slaappillen waren, het gezellige reisgezelschap of het feit dat ik op het ergste was ingesteld, weet ik niet, maar de reis ging soepel en ik heb zelfs een paar uurtjes kunnen dutten. Top!

De eerste dag even een dagje rustig aan gedaan. We zitten in Seminyak en het was even wennen aan de verkeersdrukte en het warme weer, maar inmiddels zijn we aardig geacclimatiseerd. ‘s middags en ‘s avonds bij de hippe strandtent Ku De Ta (fonetisch voor Coup d’etat) geborreld en gegeten. En geborreld. En geborreld… Uiteindelijk zelfs nog met een ander Nederlands stel in een soort Balinese Bubbels beland en ‘pasjes gedaan’ zoals de vrouw van het Nederlandse stel het noemde. Erg gezellig!

Gisteren ochtend hadden we het best een beetje zwaar met opstaan, maar we moesten wel want we hadden een afspraak met de tussenpersoon voor de sieraden! 🙂 ik had de sample- en productieprijzen de dag daarvoor al van haar ontvangen en dat zag er prima uit, dus ik keek erg uit naar de afspraak! Inmiddels heb ik de samples dus live gezien en worden er nog wat kleine aanpassingen gedaan. We hebben afgesproken om begin volgende week weer een afspraak te maken en we gaan ook nog een dagje mee naar de zilversmid om het productieproces te zien en daarvan foto’s te maken. Het schijnt best lastig te zijn om met Balinezen afspraken te maken. Je moet echt voor ze uitspellen hoe je alles tot in detail wilt hebben en alles moet goed gecontroleerd worden. Erg fijn dus dat ik nu iemand heb gevonden die hier ervaring mee heeft, mijn taal spreekt, maar ook Indonesisch spreekt. Bovendien is het een leuke chick die volgens mij goed weet waar ze mee bezig is.  Vol energie kwam ik terug van de afspraak. Mijn brakheid leek opeens verdwenen te zijn en ik heb heel veel zin om andere gave ontwerpen te maken en te laten produceren! Maargoed, first things first natuurlijk… Eerst de ringen en de armbandjes. Hopelijk kan ik volgende week wat foto’s laten zien. 🙂

Gisterenavond lekker gehangen bij La Plancha, een hippe beachshack vol met kleurige zitzakken en parasolletjes. Héérlijk gegeten en uitgebrakt. En nu is het alweer tijd voor dag 3! What a life…

To be continued! 😉

Liefs,

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne