Over een weekje ben ik nu waarschijnlijk de laatste dingen voor Bali aan het uitzoeken tussen de berg dozen en tassen die nu dienen als ‘mijn kledingkast’. Afgelopen weekend heb ik mijn fijne plekje op de Lindengracht verlaten. Met wel een beetje pijn in mijn hart natuurlijk. Heel raar om na 2 jaar daar gewoond te hebben, dan voor de laatste keer de deur achter je dicht te trekken. Gelukkig wel met wat lieve vrienden naast me die keihard gebikkeld hebben om ál die spullen (serieus, hoeveel kan een mens kwijt op 35m2?!) mijn huis uit te krijgen. De laatste keer daar  slapen van vrijdag op zaterdag en dus om 5.00 uur wakker worden door heb opbouwen van de markt… Dat zal ik toch iets minder missen. 🙂

En nu dus… Tijd voor een nieuw hoofdstuk! Ik kijk ontzettend uit naar Bali, maar ook naar wat er daarna op mijn pad gaat komen. Bij veel mensen zie ik de angst en verbazing in hun ogen als ze me vragen wat ik dan ‘na Bali’ ga doen (‘Je hebt geen huis en geen baan… wordt je daar niet heel onrustig van?’). Het antwoord is ‘Nee’. Ik ben op mijn best als er een beetje spanning en onzekerheid is in mijn leven. Het zet me op scherp en dwingt me om stil te staan bij wat ik nu ECHT zou willen doen. En natuurlijk zijn er momenten dat bij mij de stress ook even toeslaat, maar dat duurt altijd maar even. Ik weet inmiddels dat als ik die angst los laat en ontspannen blijf doen wat ik leuk vind, er altijd weer mooie nieuwe kansen op mijn pad komen. Krampachtig op zoek naar een nieuwe opdracht, heeft bij mij nog nooit iets goeds opgeleverd. Ik word vooral heel blij van het gevoel van vrijheid en flexibiliteit. Sterker nog… als alles op de rit is en een beetje voortkabbelt, dán word ik dus onrustig. Dan slaat bij mij de ‘is-dit-het-nou-en-wat-doe-ik-in-godsnaam-HIER-er-ligt-een-wereld-aan-mijn-voeten’-angst toe…

Inmiddels heb ik de eerste ontwerpen voor mijn sieraden doorgestuurd aan de contactpersoon waar ik eerder over vertelde. Zij gaf aan dat de samples hiervan waarschijnlijk deze week al klaar zijn. Je begrijpt het… ik kan niet wáchten om ze te zien! Zo spannend! En nu natuurlijk maar hopen dat het er goed uit ziet en de prijs ook aantrekkelijk is… On verra (ofwel; we zullen zien!)

Liefs,

Open Whatsapp
1
Heb je hulp nodig?
Hi!
Kom je er een beetje uit? Heb je mijn zoekhulp al gebruikt om een passend steentje te vinden? ➡️ Ga in het menu naar 'Vind jouw steen'.

Lekker rondkijken mag natuurlijk ook! En laat het me hier weten als je er niet uit komt of een vraag hebt!
Ik probeer snel te reageren, maar het kan soms ook even duren.

Liefs, Sanne