Groene onyx skin gems clean

Skin Gems Necklaces > Groene Onyx

€22,50

Productbeschrijving

Deze lieve, kleine en fashionable kettinkjes gemaakt van echte edelstenen en 925 sterling zilver, doen hun naam eer aan. Edelstenen werken het beste wanneer ze op de huid worden gedragen en doordat de kettinkjes precies om je hals vallen, is dat hier dus het geval. Ieder steentje heeft een andere werking en ze zijn allemaal even mooi! Superleuk om te combineren met andere kettinkjes voor een hippe Bohemian look, maar ook heel mooi als eenvoudig klassiek kettinkje, wanneer je ‘m alleen draagt. Altijd goed dus!

Wees er wel snel bij, want deze kettinkjes zijn een Limited Edition!

Werking:
Deze mooie heldergroene Onyx geeft je doorzettingsvermogen, kracht en focus. Superhandig dus als je een doel voor ogen hebt dat je graag wilt bereiken. Hij geeft je een zelfverzekerd gevoel waarmee je standvastig en vol vertrouwen je koers kunt bepalen. Hij helpt je om nuchter en logisch na te denken, waardoor je je minder makkelijk uit het veld laat slaan door tegenslagen of onrealistische angsten. Ook bevordert hij je concentratie, zodat je gefocust en zonder afleiding te werk kan gaan!

Ook handig: De Onyx heeft een positieve werking op je gehoor, je gebit, botten, voeten,e immuunsysteem en je zenuwstelsel.

Sterrenbeeld: Steenbok

Reinigen en opladen:  Reinig de steen onder een stroompje koud water (ongeveer 5 minuten). Je kunt de steen opladen door hem in het zon- of maanlicht (achter het raam) te leggen.