IMAG3894 (2)

Skin Gems Earrings > Prehniet

€19,50

Productbeschrijving

 

 

Lieve, kleine oorbelletjes van 925 zilver en edelsteen die ook nog eens perfect matchen met de Skin Gems Necklaces! Stijlvol en subtiel bij elke outfit.


Werking:

Deze zachtgroene heldere Prehniet brengt wat hij al een beetje uitstraalt; liefde, rust en vrede. Een lieve, zachte steen die een helende werking heeft en je beschermt tegen negatieve invloeden. Fijn wanneer je wat extra liefde kunt gebruiken of dit natuurlijk een ander gunt. Ook een mooie steen om te geven aan iemand die ziek is, omdat de steen helpt om gifstoffen af te voeren. Als je ook graag mediteert, is dit ook een goede spirituele steen die je helpt om te visualiseren en contact te leggen met engelen.


Fysiek kan prehniet ondersteunend helpen bij afvallen omdat het de vetstofwisseling stimuleert en helpt gifstoffen afvoeren. Het heeft een positieve werking op de nieren, blaas, thymus, schouders, borst, longen, jicht, het bloed, bindweefsel gezwellen, nachtmerries, fobieën, angsten en hyperactieve kinderen.

Sterrenbeeld: Weegschaal

Reinigen en opladen: Reinig de steen onder een stroompje koud water (ongeveer 5 minuten). Je kunt de steen opladen door hem in het zon- of maanlicht (achter het raam) te leggen. 

Benieuwd naar meer sieraden met de Prehniet? Klik hier!