Aquamarijn

Be Crystal Clear

€8,00

Productbeschrijving

Deze prachtige aquamarijn helpt je om de boel weer helder te zien én hij maakt je doelgericht, dynamisch, volhardend en succesvol. Een handige steen wanneer je dus een duwtje in de rug nodig hebt om dat ingewikkelde project eindelijk eens af te ronden. De steen is daarnaast ook nog geschikt om je spiritueel verder te ontwikkelen en kan daarom goed gedragen worden bij meditaties. Door zijn helderheid helpt hij ook bij het ontwikkelen van paranormale gaven zoals helderziendheid.

Ook handig: Fysiek helpt de steen bij keelpijn, opgezwollen klieren, schildklierproblemen, brengt balans in het hormoonstelsel en stimuleert groei. Het heeft een gunstige werking op de ogen (bijvoorbeeld op mensen die bij- of verziend zijn), maag, het gebit en de kaak. Last van pollen? De steen kalmeert overmatige reacties van het immuunsysteem, zoals allergieën (met name hooikoorts) en auto-immuunziekten. Het proberen waard toch?

Sterrenbeeld: Tweelingen, Weegschaal, Waterman en Vissen

Reinigen en opladen: Reinig de steen onder een stroompje koud water (ongeveer 5 minuten). Je kunt de steen opladen door hem in het  maanlicht (achter het raam) te leggen. In de zon kan de steen verkleuren.

Terug naar alle bedels en stenen >>