RK_H
IMG_20150926_105226RK_04_BRK_04_SRK_04_F

Batu Bali Ring: Love > Rosequartz #4

€89,00

Uitverkocht

Productbeschrijving

Deze prachtige zachtroze rozenkwarts straalt één en al liefde uit. Hij helpt je om je te verbinden met je hart om zo niet alleen relaties met anderen, maar ook je eigenliefde te bevorderen. De steen is een magneet voor liefdesrelaties en vriendschappen en hij maakt je ontvankelijk voor schoonheid. Ook stimuleert hij je fantasie en creativiteit. All you need is love, baby!

 

De ring is gemaakt van de hoogste kwaliteit 925 Sterling zilver en is bovendien  op een subtiele manier verstelbaar in maat, dus past altijd! Je kunt hem daarom ook iedere keer weer anders dragen en combineren. De ring met edelsteen van 27 x 40 mm is compleet handgemaakt door een Balinese zilversmid inclusief een handgeschreven inscriptie passend bij de werking van de steen. Iedere edelsteen heeft zijn eigen natuurlijke tekening, waardoor iedere ring uniek is. Kies dus de steen die bij je past en je krijgt exact de ring die jij hebt uitgekozen toegestuurd in een fijne cadeauverpakking. Het Balinees leren buideltje van zacht geitenleer kun je bovendien gebruiken om hem veilig in op te bergen als je op reis gaat.

 

Deze ring is niet alleen een supergaaf en opvallend accessoire, maar is ook een mascotte voor het leven door de kracht die iedere steen heeft. Een fantastisch cadeau voor jezelf of voor iemand die dicht bij je staat.

Extra informatie

Afmetingen 2.7 x 4.0 cm

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Batu Bali Ring: Love > Rosequartz #4” te reviewen