A_H
IMG_20150926_105013A_02_SA_02_BA_02_F

Batu Bali Ring: Bliss > Aventurin #2

€89,00

Uitverkocht

Productbeschrijving

Deze zachtgroene aventurijn werkt kalmerend en rustgevend. Hij helpt je om ten alle tijden ‘zen’ te blijven, ook in situaties van stress. Hij bevordert je geduld en helpt je om in verbinding te blijven met je hart en om zo dus dicht bij jezelf te blijven. Hij helpt je hierdoor bij het maken van de juiste beslissingen. De steen trekt daarnaast geluk en voorspoed aan en hij absorbeert electromagnetische stralingen van bijvoorbeeld mobieltjes en tv’s. Relax baby! Niemand die jou nog gek krijgt.

 

De ring is gemaakt van de hoogste kwaliteit 925 Sterling zilver en is bovendien  op een subtiele manier verstelbaar in maat, dus past altijd! Je kunt hem daarom ook iedere keer weer anders dragen en combineren. De ring met edelsteen van 27 x 40 mm is compleet handgemaakt door een Balinese zilversmid inclusief een handgeschreven inscriptie passend bij de werking van de steen. Iedere edelsteen heeft zijn eigen natuurlijke tekening, waardoor iedere ring uniek is. Kies dus de steen die bij je past en je krijgt exact de ring die jij hebt uitgekozen toegestuurd in een fijne cadeauverpakking. Het Balinees leren buideltje van zacht geitenleer kun je bovendien gebruiken om hem veilig in op te bergen als je op reis gaat.

 

Deze ring is niet alleen een supergaaf en opvallend accessoire, maar is ook een mascotte voor het leven door de kracht die iedere steen heeft. Een fantastisch cadeau voor jezelf of voor iemand die dicht bij je staat.

Extra informatie

Afmetingen 2.7 x 4.0 cm

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Batu Bali Ring: Bliss > Aventurin #2” te reviewen