Over Piece of Power

Hi! Ik ben Sanne, de bedenker van Piece of Power! pieceofpower-70

Halverwege 2011 had ik behoefte aan een beetje extra power. Ik was druk bezig met het opzetten van mijn bedrijf The StyleFactory, moest mijn huis uit en zat gewoon niet zo lekker in mijn vel. Tegelijkertijd was ik bezig met een opleiding Kleurentherapie en ontdekte ik de kracht van kleur en ook de koppeling tussen kleur en edelstenen. Ik had vooral behoefte aan wat meer liefde en ontdekte dat groene (en roze) stenen hierbij kunnen helpen. Ik besloot daarom om een ketting te maken met een groene jade eraan. Om de ketting nog persoonlijker te maken en ook wat modieuzer, besloot ik bedels toe te voegen; een vlinder voor vrijheid, een dubbeltje voor geluk en een sleuteltje in de hoop dat ik snel een nieuw huis zou vinden.

Nog geen twee weken nadat ik de ketting maakte en ging dragen, vond ik mijn perfecte huisje.

Natuurlijk heeft dat niet aan die ketting gelegen, maar aan mijn mindset en focus. Door die ketting te ontwerpen en dragen was ik bewust bezig met wat ik écht graag wilde en wat op dat moment echt belangrijk voor me was. Iedere keer als ik de ketting omdeed, dacht ik daar weer even aan en ik denk dat dat absoluut heeft bijgedragen aan het resultaat; namelijk een nieuw huisje!

Ik wilde meer mensen laten ervaren wat het effect is van een positieve mindset en focus. Bovendien wilden veel mensne mijn ketting hebben. Dat heeft mij op het idee gebracht om de ketting te gaan verkopen vanuit een webshop. Toen nog Powerketting.nl.

Inmiddels zijn er al flink wat mensen blij gemaakt met hun persoonlijke powerketting. In deze tijd waarin alles maar digitaal en gestandaardiseerd wordt, is het toch súperleuk als iemand de moeite heeft genomen om voor jou een ketting samen te stellen? Alleen daarvan krijg je al een goed gevoel! En reken maar dat het ook veel leuker is om  iets met een beetje diepgang te geven; dat geeft jou ook een goed gevoel. Natuurlijk hebben we allemaal weinig tijd, daarom heb ik het bestellen zo simpel mogelijk gemaakt.  En het oog wil natuurlijk ook wat, vandaar dat íe er ook gewoon mooi uit ziet!

Inmiddels kun je naast de Powerkettingen ook Powerringen en Powerarmbanden bestellen en heet de shop Piece of Power. Ik was vroeger al gek op grote ringen dus deze ringen zijn ook lekker opvallend. Natuurlijk allemaal met edelsteen voor een beetje extra power! Regelmatig bedenk ik weer nieuwe producten die in de shop komen. Altijd hip én met een beetje power!

Ik hoop dat mijn sieraden jou net zoveel power en geluk geven als ze mij geven!

sanne